Miért a Colanuts az egyik leghatékonyabb fogyókúrás szer?

Amikor föltesszük a kérdést, hogy miért is olyan jó szer a Colanuts, a következőkre gondolhatunk. Teljesíti-e a hozzá fűzött reményeket? Egyszerű-e a használata? Mindenki alkalmazhatja-e? Mik az összetevői és miért pont ezek? Másként fogalmazva: megéri-e az árát? A Colanuts nem bújik el a kérdések elől. Nem kell ezt tennie, hiszen a válasz az, hogy a Colanuts működik, hatékonyan segíti a fogyást, használata egyszerű, szinte bárki alkalmazhatja, minden összetevője lényeges és pontosan abban az arányban van benne, amitől a leghatékonyabban támogatja az egészséges és sikeres fogyást. Tehát igen, nagyonis megéri az árát.
 

colanuts

A Colanuts fő hatóanyaga a Cola nitida és Cola acuminata afrikai kólafák magjából nyert úgynevezett kóladió-kivonat. Ez a hatóanyag koffeint, teobromint, katechin típusú cserzőanyagot, keményítőt és zsírt tartalmaz. A kóladió-kivonat hatása nem egyszerűsíthető le koffeintartalmára, mert tanninjai azt nagyban befolyásolják. A Colanuts más hatóanyagai (ginzeng) a koffein hatását serkentik, megint más hatóanyagai (cickafark, króm) az emésztést segítik, kollagénje segíti szépségünk megőrzését támogatják, cinktartalma az étvágyat enyhíti. A Colanuts azért rendkívül hatékony, mert összetételét úgy dolgozták ki, hogy abban minden összetevő ereje összeadódva az Ön sikeres fogyókúráját, egészségét és jó közérzetét szolgálja.

A Colanuts egy komplex megoldást kínáló étrendkiegészítő. Segít, hogy ledobjuk felesleges kilóinkat, közben egészségesek maradjunk, jobban nézzünk ki és sokkal jobban is érezzük magunkat. Terhes nők és szoptatós anyák, valamint koffeinre érzékeny személyek kivételével bárki elkezdheti a szedését. Ráadásul roppant egyszerű az alkalmazása: elég naponta mindössze háromszor egy tablettát az étkezések előtt kicsivel bevenni. Hatása komplex mechanizmus alapján érthető meg: egyszerre csökkenti az étvágyat, serkenti az anyagcserét és segíti a zsírok lebontását. Tehát a Colanuts egészséges, hatékony étrendkiegészítő, használata pedig pofonegyszerű. Ezért éri meg az árát.

 

Colanuts kapszula 90dbnői - Kóladió kapszula

-16% Colanuts kapszula 90db női - Kóladió kapszula

A Colanuts, kóladió mag kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő az év fogyókúrás innovációja. Kóladió kapszula kifejezetten nőknek

Ár: 7990 Ft
9500 Ft
Megnézem

Bioheal egészségügyiszájmaszk fülpánttal 50db

-75% Bioheal egészségügyi szájmaszk fülpánttal 50db

Most a szájmaszk lehet a szervezeted védőpajzsa. Amit jelenleg tehetünk az az, hogy megpróbáljuk megvédeni magunkat és társainkat. Ezt nem könnyű megtenni, hiszen számos felülettel és emberrel érintkezünk naponta.

Ár: 3690 Ft
14990 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!