8 kérdés és válasz a Colanutsról

  1. Mi a Colanuts? Egy komplex hatású táplálékkiegészítő, amelyet azért fejlesztettek ki, hogy hatékonyan támogassa a felesleges kilók ledolgozását, miközben megőrzi szépségünket és egészségünket.
  2. Milyen összetevők vannak a Colanutsban? A készítmény gyógynövényeket, ásványi anyagokat, kollagént és minimális zsírt tartalmaz. Fő aktív hatóanyaga a Cola nitida és Cola acuminata afrikai kólafák magjából nyert úgynevezett kóladió-kivonat, amely főként koffeint, teobromint és tanninokat tartalmaz. További fontos összetevői a cickafark, króm, cink, kollagén és ginzeng.colanuts 
  3. Miért pont ezek a Colanuts összetevői? Az étrendkiegészítő összetevői mind-mind növelik egymás hatását, és pontosan olyan arányban állnak egymással, hogy a fogyás a lehető leghatékonyabb legyen, miközben testünk és szellemünk energikussá válik, bőrünk és hajunk pedig megszépül. A Colanuts összetevői ráadásul megvédik a szervezetet a fogyókúra során támadó fertőzésektől is.
  4. Hogyan működik a Colanuts? Komplex módon, több fronton intéz támadást a túlsúly ellen, és segít, hogy a fogyókúra ne legyengítsen, hanem megerősítsen Bennünket. Egyszerre csökkenti az étvágyat, és ad energiát a szervezetnek, gyorsítja az anyagcserét, segíti a zsírok lebontását. Növeli a fizikai állóképességet, fokozza a vázizmok teljesítőképességét. Élénkítő és energetizáló hatása révén késznek érezzük magunkat egy kiadós testmozgásra. Speciális összetétele révén támogatja a szervezetet a zsírok elégetésében, azok energiává alakításában, miközben jó hatással van a hangulatunkra, és segít leküzdeni a fáradtságot és elkerülni a levertséget.
  5. Ki szedheti a Colanuts fogyást segítő étrendkiegészítőt? Terhes nők és szoptatós anyák, valamint koffeinre érzékeny személyek kivételével bárki elkezdheti az alkalmazását. 
  6. Hogyan kell alkalmazni? A legjobb hatás elérése érdekében naponta háromszor, étkezések előtt félórával kell bevenni. Hatása azonnal érezhető, elsőre meglepő lesz, hogy hamarabb jóllaksz, kevesebb étellel is beéred. Ennek oka nemcsak az, hogy csökken az étvágyad, hanem emésztésed sokkal hatékonyabbá is válik. 
  7. Milyen gyorsan hat a Colanuts? A súlyvesztés üteme egyénenként eltérő és azt számos tényező befolyásolja, de általában már az első hónapban érzékelhető. A Colanuts segítséget nyújt, hogy a fogyókúra sikeres, te pedig csinos és egészséges legyél. 
  8. Tartanom kell-e kellemetlen mellékhatásoktól? Nem kell. A legtöbb ember a Colanuts szedése során azt tapasztalja, hogy kevesebb étellel és kevesebb alvással is beéri. Egyebet nem. A kellemetlen hatások akkor jelentkeznek, ha hagyod a túlsúlyt elhatalmasodni. Az elhízás ugyanis az egyik legkárosabb egészségügyi állapot Magyarországon, és az egyik leggyakoribb halálok a világon.
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!